خوراکیهای محلی موجود در سطح شهر

کوڵیچه و شۆرمه زه(نان روغنی و نخود شور پخته)



دۆکڵیو(آش محلی که مخلوط ماست و سبزیجات مختلفی می باشد)


"که لانه " یکی از غذاهای سنتی منطقه کردستان است که با آغاز فصل بهار در سفره مردم کرد قرار می گیرد. این غذای خوشمزه و بسیار ساده فقط با استفاده از مقداری " پیازچه " یا " پیچک " و نان پخته شده بر روی " ساج " مخصوص درست می شود.درست کردن این غذا اغلب به صورت خانگی و در میهمانی های فامیلی رواج دارد که معمولاً آن را با روغن حیوانی و یا کره چرب می کنند و همراه با دوغ مصرف می کنند.

نظرات 2 + ارسال نظر
mardin دوشنبه 22 آذر‌ماه سال 1400 ساعت 02:40 ب.ظ

عالی عالی بهترین سایت

kamyar جمعه 9 دی‌ماه سال 1401 ساعت 03:17 ب.ظ

عالی بهترین سایت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد