کوڵیچه و شۆرمه زه(نان روغنی و نخود شور پخته)
دۆکڵیو(آش محلی که مخلوط ماست و سبزیجات مختلفی می باشد)
"که لانه " یکی از غذاهای سنتی منطقه کردستان است که با آغاز فصل بهار در سفره مردم کرد قرار می گیرد. این غذای خوشمزه و بسیار ساده فقط با استفاده از مقداری " پیازچه " یا " پیچک " و نان پخته شده بر روی " ساج " مخصوص درست می شود.درست کردن این غذا اغلب به صورت خانگی و در میهمانی های فامیلی رواج دارد که معمولاً آن را با روغن حیوانی و یا کره چرب می کنند و همراه با دوغ مصرف می کنند.
عالی عالی بهترین سایت
عالی بهترین سایت